20 d’abril del 2017

LES ESCRIPTORES DE TALENT FEMENÍ A LA DIADA DE SANT JORDI !

El diumenge 23 d'abril, Diada de "Sant Jordi" les escriptores de Talent Femení vendran i signaran els seus llibres a la parada que l'Associació muntarem al núm 4 de la Rambla, davant del Teatre Principal.

Les escriptores i els seus llibres:

Montserrat Balada
Tres contes.



L’Elefant Mainú i l’amistat.
El Ratolí Pérez. 
Les tres llegendes de Sant Jordi Qui diu la veritat?.


Els contes, L’Elefant Mainú i l’amistat i El Ratolí Pérez, pertanyen a la col·lecció Ginjoler, contes en Llengua de signes catalana, editat per El Cep i la Nansa. Aquesta col·lecció te la seva versió en castellà i en Lengua de signos espanyola: Carambuco; aquesta última, amb un suport audiovisual amb l’espai infantil televisiu CLAN TV, de RTVE.

- L’Elefant Mainú i l’amistat, és una història que ens parla del valor de l’amistat. Amb ella, escoles d’arreu treballen la tolerància i el respecte per aquest valor més enllà de cultures i races.

- El Ratolí Pérez, és una història on el valor que trobem és la importància de saber treballar en equip. Saber delegar i saber valorar als altres per aconseguir un bon resultat es imprescindible, aquest és el missatge que ens deixen els seus personatges.

- Les tres llegendes de Sant Jordi, Qui diu la veritat?, pertany a la col·lecció de contes Festa Va!, de l’editorial El Cep i la Nansa. En realitat són tres contes en un.  
Al començar la lectura trobem la llegenda de San Jordi explicada en tres versions diferents: cavaller, drac i princesa. Cadascú d’aquests personatges relata la història tal i com la va viure. Aquestes tres versions de la famosa llegenda de San Jordi, ajuda als més petits a saber posar-se en el lloc de l’altre. En acabar, el lector descobreix que la veritat és relativa, i que ningú pot ser jutjat sense haver estat escoltat primer.



Tere Puig


Los cuentos de Lucas

Una col·lecció de 4 àlbums il·lustrats creats per obrir espais de diàleg dins de l'àmbit familiar i en les aules. 

El text és de Tere Puig i la il·lustració de Isao Llorens
 
"Perquè no concebo el conte com un mer entreteniment, ni com una transmissió d'informació o valors, el concebo com l'inici d'una experiència, d'un diàleg, d'un compartir. T'explico un conte perquè vull que sàpigues de mi, perquè m'interessa saber de tu. "T. Puig



Maria Rosa Ferré
Calidoscopi
 
Llibre de poemes de Isabel del Pilar Valero i Fotografíes de Maria Rosa Ferré.

Es un llibre de dues realitats plenes de sentits, com els d’uns paisatges que et poden emocionar sense que sàpigues per qué.

Son poemes i fotografíes de diferents espais i temps. 

Son imatges i lletres com un calidoscopi, plenes d’imaginació, colors, formes i matisos.

Son imatges i poemes del nostre paisatge penedesenc.

 

Maria Carme Vila


"No eres tan débil como creen- Defensa Personal Femenina” i 
“No eres tan débil como creen II- Defensa contra agresores conocidos” 

son dos llibres  escrits sota el punt de vista d´una professora d´arts marcials i experta en auto protecció i  defensa personal, així com en intervenció amb dones víctimes de la violència de gènere.
Son un recull d´experiències pròpies de l`autora i de les alumnes que ha conegut als cursos de defensa femenina; i que son la millor mostra de la realitat violenta que envolta el món de les dones. 
Hi ha un apartat de vivències, un apartat de consells d´auto protecció i seguretat, i un apartat de tècniques de defensa personal, adaptades a la realitat física de la dona.
Els consells d’ambdós llibres estan a l´abast de tothom, sempre sota la màxima de “Si no serveix per a tothom, no es defensa personal”.

El segon llibre també pretén ser una “guia” per a les dones que estan patint violència per part del seu entorn més proper (parelles, familiars, veïns…), i al mateix temps es un “crit” a la societat per donar suport i comprensió  a les víctimes.

La conclusió final dels dos llibre es que, realment, “No somos tan débiles como creen”.
Carme Moreno

 ¡HOLA! ¿NOS CONOCEMOS?, 

Pretén ser una reflexió sobre les nostres pròpies vides.
Sobre el temps que invertim en allò que la societat espera de nosaltres, en la nostra formació, en la nostra projecció social, en la nostra necessitat de progrés, oblidant moltes vegades que la inversió de temps en conèixer-nos a nosaltres mateixos és una inversió segura.
El protagonista, Néstor, és un pilot d'aviació, un professional extensament preparat, altament qualificat però amb una vida personal caòtica.
Ningú sap apreciar els seus valors, més enllà de la seva aparent vida de somni, glamourosa i de destinacions envejables. Ningú sap apreciar la solitud que hi ha darrere de tot això, el desarrelament i la quasi despersonalització.
Però tampoc ell sap triar els seus companyies, no es coneix ....



                                        Queta Domènech

                                        Mandalas de Mujer
 
La Fundació Fidem presenta el llibre titulat: “Mandalas de Mujer, el viaje que transformó a 30 empresarias“ editat per la pròpia Fundació. 

El llibre és el resultat de l’experiència de 30 empresàries i directives de Fidem a Anantapur on la Fundació Vicente Ferrer hi desenvolupa la seva tasca humanitària. 

L’apadrinament de 30 dones d’Anantapur per part de les empresàries i directives catalanes forma part del programa ‘De mujer a mujer’, un projecte que tindrà una durada de 7 anys.

Fidem (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora) vetlla per crear un espai per la igualtat i justícia social.  

Queta Domènech, va ser una de les 30 empresàries.


 Us esperem el dia de Sant Jordi 
al nostre espai davant del 
Teatre Principal
de la Rambla de Vilanova i La Geltrú!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr