11 de novembre de 2017

2ª EDICIÓ PREMIS TALENT FEMENÍ 2017


La finca Más Solers de Sant Pere de Ribes va acollir el passat 20 d’octubre de 2017 la IIª Nit dels Premis Talent Femení, en una gran gala plena de talent.

A l’acte hi varen assistir 120 empresàries i directives del Gran Penedès i va ser presidida per la Sra. Susana Villagrasa, Presidenta de l’Associació Talent Femení, pel Sr. Joan Aregio, Secretari de Comerç i Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, per Núria Balada, Presidenta de l’ICD, Institut Català de les Dones i per Abigail Garrido, Alcaldessa de Sant Pere de Ribes i demès representants dels Ajuntaments de El Vendrell, Vilafranca del Penedès i de Vilanova i La Geltrú.


L’acte es va iniciar amb un cocktail als jardins de Más Solers en una esplèndida nit de tardor.


L’acte va comptar amb la col·laboració dels actors Dafnis Verdú i Ignasi Dalmases.

La Presidenta de Talent Femení va obrir l’acte tot fent esmena de les diferents accions que s’havien organitzat per part de l’Associació aquest any, per tal de donar la màxima visibilitat al talent femení.


Tot seguit l’Alcaldessa de Sant Pere de Ribes va valorar que aquests premis son una magnífica oportunitat per reivindicar les capacitats i les vàlues d’una bona part de la població, que moltes vegades està poc reconeguda i alhora va manifestar el seu compromís per treballar per la igualtat i per fer emergir el talent.


Per acabar els parlaments va parlar el Secretari de Comerç i Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya el qual va felicitar l’Associació per aquests premis, tot manifestant que “l’únic talent que es perd es el que es desaprofita”. Alhora va voler aprofitar l’oportunitat per donar un missatge de serenitat davant de la complicada situació política, social i econòmica que viu el nostre país, manifestant que “Catalunya continua sent una economia forta i va agrair a les empreses que segueixen treballant per aixecar aquest país.

Tot seguit es va iniciar l’acte del lliurament dels 8 premis de diferents categories a més del Premi d’Honor.

Les premiades son les següents:


Trajectòria a Pepi Mercader, propietària de Finques Mercadé


Innovació a Estefanía García propietària de l’empresa Sunet PlaguesArcs Escèniques a Montserrat Balada, escriptoraVinicultura a Irene Alemany Falgas, del Celler Alemany & Corrio.Enginyeria a Julia Llanas, Start up de RobòticaTic i comunicació a Belen Cossio, propietària de La Factoria PlàsticaEmpresa Socialment Compromesa a Jerusalem Torra gerent del Centre de Dia Marinada per a gent gran i de l’Arc Serveis AssistencialCientífica a M. Carme Barceló professora de la Universitat de BarcelonaPremi d'Honor a Imma Pedemonte, periodista 
Tot seguit es va celebrar un magnífic sopar de gala, que va finalitzar entre d'altres, amb un parlament de la Vice-presidenta la Sra. Queta Domènech.
Moltes gràcies a tots i totes els que ens vàreu acompanyar en una nit tant especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr