13 de març de 2018

TALENT FEMENÍ A LA CSW62 COMISIÓN DE LA CONDICIÓN JURÍDICA Y SOCIAL DE LA MUJER 2018 A NOVA YORK

Talent Femení un any més assisteix a la CSW62 Comisión de la Condición Jurídica y Social de la Mujer que tindrà lloc del 12 al 23 de març a Nova York.


CSW62 (2018)El 62è. període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona està programat del 12 al 23 de març de 2018 i tindrà lloc a la seu de les Nacions Unides a Nova York.TemesTema prioritari: Desafiaments i oportunitats en l'assoliment de la igualtat entre els gèneres i l'apoderament de les dones i les nenes ruralsTema d'examen: La participació de la dona en els mitjans de difusió i les tecnologies de la informació i les comunicacions, i l'accés de la dona a ells, així com les seves repercussions en l'avenç i la potenciació del paper de la dona i la seva utilització amb aquests fins (conclusions convingudes del 47è període de sessions)

TaulaLa Taula de la Comissió té un paper fonamental a l'hora de facilitar la preparació del període de sessions anual de la Comissió i assegurar els seus bons resultats. 

Els membres de la Taula ocupen el càrrec durant dos anys. El 2002, per tal de millorar el seu treball i assegurar la continuïtat, la Comissió va decidir celebrar la primera reunió del període de sessions subsegüent, immediatament després de la clausura del període ordinari de sessions, amb l'únic propòsit de triar a la / a nova / o presidenta / eya altres membres de la Mesa (decisió 2002/234 del Consell Econòmic i Social).La Taula per a la 62a sessió (2018) està composta dels següents membres:- S.E. Sra. Geraldine Byrne Nason (Irlanda), presidenta-designada (Grup d'Estats d'Europa occidental i altres Estats)
-
Sra. Koki Muli Grignon (Kenya), Vicepresidenta (Grup d'Estats d'Àfrica)
-
Sr. Maurici Carabali Baquero (Colòmbia), Vicepresident (Grup d'Estats d'Amèrica Llatina i el Carib)
-
Sra. Rena Tasuja (Estònia), Vicepresidenta designada (Grup d'Estats d'Europa oriental)
-
Sr Shah Asif Rahman (Bangla Desh), Vicepresident designat (Grup d'Estats d'Àsia i el Pacífic)ParticipantsRepresentants dels Estats Membres, entitats de les Nacions Unides i les organitzacions no governamentals (ONG) acreditades per ECOSOC de totes les regions del món assisteixen a la sessió. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr