SòciesSÒCIES FUNDADORES


Susana Villagrasa


Presidenta

 • Empresària des de fa mes de 20 anys en diferents sectores.En l'actualitat és propietària de l'Estanc nº 2 de Vilanova i la Geltrú.
 •   Presidenta de Talent Femení Associació Empresarial Penedes-Garraf. Pertany al Consell Assessor de Fem Talent i membre del Consell Nacional de les Dones Catalans.
 • Assessora del Departament d'Activitats Econòmiques i TIC de Vilanova i la Geltrú, experta en comerç, atenció al client, lideratge, motivació d'equips i imatge personal en els programes del SOC i als Joves Emprenedors.
 • Membre de la Cambra de Comerç i Turisme de Vilanova i la Geltrú.
 • Membre de la BPW Business Professional Women.Socia de ADEE Tarragona i sòcia de la Creu Roja. També ha estat vicepresidenta de Dones d'Empresa de l'ADEG.
 • Vocal de la Protectora d'Animals i Plantes del Garraf. 
 • Col·labora amb Canal Blau Ràdio i Television, tractant temes d'empreses i comerços.

Queta Domènech


Vicepresidenta


 • És la presidenta de Vallformosa Group i de la Fundació Vallformosa.   
 • Vallformosa és un celler d'origen familiar amb seu a Vilobí del Penedès (Barcelona) des de 1865. Elabora vins i caves sota la denominació d'origen Cava, Penedès i Catalunya. 
 • El Grup Vallformosa reuneix diferents marques pròpies com Vallformosa Cava, Domènech Vidal, Gran Baró o Mistinguett entre otras. El seu model de treball està basat en el control de qualitat del producte des del cep fins a l'ampolla.
 • Per altra banda Vallformosa considera la responsabilitat social com un dels eixos estratègics de la seva gestió. És per això que aquest any s'ha presentat la Fundació Vallformosa amb l'objectiu de promocionar iniciatives per a la lluita contra el càncer i la promoció d'iniciatives de millores social.
 • El grup Vallformosa anualment celebra un sopar solidari en col·laboració amb l'Institut Català d'Oncologia (ICO) i l'Associació Ampert. En aquests sopars es recapten entre 19.000 i 23.000 € dels quals el 80% s'inverteixen en projectes de l'ICO i el 20% Ampert, que ofereix un servei de transport de persones malaltes de càncer des del Penedès fins a Barcelona quan realitzen sessions de radioteràpia. 
 • A més la Fundació Vallformosa convoca els Premis Martí Via Bertran, dedicats a la investigació de la lluita contra el càncer. Un altre dels actes que organitza la Fundació és la "Caminada contra el càncer" una activitat esportiva per a tota la família on es recapta diners per a projectes d'institucions que lluiten contra el càncer o treballen per millorar la qualitat de les persones malaltes. La Fundació també col·labora amb diferents iniciatives solidàries de Catalunya com el "Sopar solidari de Sant Joan de Déu".
 • També finança programes socials, com els projectes de millora de vida per a persones en situació de risc social i econòmic que realitza Càritas. Vallformosa ha triat Càritas perquè és una entitat que atén més de 60.ooo persones amb diferents necessitats i participa també en mes projectes locals.

 • Noemí Cano


  Secretaria General

  Advocada i gestora comercial d'una important entitat financera durant 9 anys (grup BBVA) Màster i Graduada en Dret (UOC) 
  Licenciada en Investigació i Tècniques de Mercat (ESCI_UPF)
  Diplomada en Ciències Empresarials (UPF)  

  Formació en Assegurances
  Ingles de nivell First Certificate Cambridge
    
  Diversos cursos de formació d'atenció al client, vendes i gestió del temps. 
  Curs de dret de Circulació d'esdeveniments i congressos en diferents ubicacions (Grup Melià, Palau de Congressos de Barcelona, Casino de Barcelona)  
  Secretària General de Talent Femeni


  Teresa Berbegal


  Vocal

  Empresària de Sitges i actualment propietaria d'Habiten Gestió Immobiliària des de fa mes de 20 anys.Gerent comercial de la mateixa empresa.

  Promotora de rehabilitacions d'edificis i promotora durant diversos anys a Vilanova i la Geltrú d'esdeveniments d'oci.
  Agent de la propietat immobiliària 
  Coneixements en el món de l'Art i organitzadora de diverses exposicions.
  Sòcia de Dones d'Empresa
  Vocal de Talent Femení i també desenvolupa treballs de Personal Shopper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr