Premis


Per donar visibilitat al nostre territori i amb la voluntat de potenciar el 
"Talent Femení", hem creat aquests premis anuals.

Hi haurà sis categories: 
Trajectòria, Innovació, Viticultura, Arts escèniques, Enginyeria i TIC.

Es servirà un sopar, i comptaren amb la presència com a convidada d'honor de 
Maria Reig i Moles.


PREMIS TALENT FEMENÍ 

1a edició

Convocatòria

Els Premis TALENT FEMENÍ tenen com a objectiu reconèixer el TALENT de dones empresàries i directives dels nostres territoris i en l’àmbit internacional

Categories

Innovació

Es valorarà l’adopció de nous productes o serveis i tot allò que impliqui novetat en la cadena de valor de l’organització, com ara en els procediments, sistemes, tècniques i implementació de noves eines tecnològiques.

A les Arts Escèniques

Es valorarà la trajectòria i el posicionament de la dona en el món de les arts, així com la innovació de la seva obra i la seva activitat en l’entorn.

A la Vinicultura.

Es valorarà la dona empresària o directiva en el desenvolupament d’una nova activitat empresarial, dins del món vinícola durant l’exercici 2016 que destaqui pel seu efecte innovador, de notorietat o de contribució a l’entorn. Es consideraran tant les empreses de nova creació, com les empreses ja existents que hagin desenvolupat una
nova activitat.

Enginyeria

Es valorarà la dona empresària o directiva enginyera pel projecte portat a terme o per la innovació en projectes de cooperació empresarial i la creació de sinergies.

Trajectòria

Es reconeixerà la trajectòria d’una empresària o directiva exemplar
en el món nacional o internacional que hagi excel·lit en la gestió, hagi estat artífex de bones pràctiques i hagi actuat de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs d’una o més organitzacions.

Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

Reconeixement a empreses dirigides per una dona, en la incorporació de les noves tecnologies a l’empresa. Demostrant que la incorporació ha afavorit al creixement econòmic o ha proporcionat més benestar dins la seva empresa envers la conciliació i comoditat de treball.

També es podrà reconèixer a dones professionals del sector de les
tecnologies de la informació i la comunicació, que presentin una trajectòria profesional destacable i que hagin fomentat la potenciació de la dona en determinats àmbits tradicionalment masculins.
El jurat


El jurat estarà format per persones expertes en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa, les arts, l’ enginyeria, i la vinicultura, la seva composició es farà pública el mateix dia del lliurament dels guardons.

Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant 
LA NIT DELS PREMIS TALENT FEMENÍ

Els guardons

Les empresàries i directives guardonades rebran el prestigiós penjoll de plata envellida TALENT FEMENÍ
.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr