25 de gener del 2017

AVUI NOU PROGRAMA DE "TALENT i +" A RADIO VILAFRANCA AMB LA SRA. QUETA DOMÈNECHAvui ha tingut lloc el segon programa impulsat i organitzat per Talent Femení, amb el títol “Talent i +” que cada 15 dies s’emetrà a partir de les 9’30h. per Radio Vilafranca, dins de l’espai de Gamma Extra conduït per Sílvia Delgado i una durada d’una ½ hora.


Avui, la Silvia Delgado ha comentat que aquest nou espai ha sigut un “Regal de Reis” per l’emissora i tot seguir,  la nostra presidenta la Susana Villagrasa i l’escriptora Montserrat Balada que son les qui fan possible el programa, han iniciat la presentació, on es parlarà sempre del “passat, del present i del futur” del talent femení.La convidada d’avui ha sigut la Sra. Queta Domènech, Presidenta de Vallformosa i de la FundacióVallformosa.


Vallformosa, amb seu a Vilobí del Penedès, té uns 75 empleats. A més del cava Vallformosa, comercialitza les marques de cava Mistinguett, Gran Baró i Musa, així com les de vi Domènech Vidal, Marina, Laviña i Vallplata. Els cellers, fundades per Francisco José Doménech, te 152 anys d'història.


La Queta ens ha explicat que Vallformosa és una empresa socialment responsable que treballa en diferents projectes per lluitar contra el càncer.  Per iniciativa pròpia, se celebra anualment un Sopar Solidari a les instal·lacions de Vallformosa a Vilobí del Penedès.  Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa o marit de la Queta, que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.


De fet, per cada ampolla de cava venuda,  Vallformosa contribueix amb associacions d’arreu del món que lluiten contra el càncer.A més, les ampolles de cava de Vallformosa es presenten amb plaques especials amb missatges contra el càncer i amb els logotips de les associacions amb les quals col·laborem.


Alhora, la Fundació Vallformosa i Gesco Family, creen  el  Premi Martí Via que consisteix en una beca de 30.000 euros destinada a la investigació de professionals en el camp de l’oncologia pediàtrica i d’adults, i que els avenços científics arribin el més aviat possible als pacients amb càncer.

Tambè se celebrem caminades populars i altres projectes que es posaran en marxa.


Queta Domènech ens ha explicat que el fet de ser una dona al capdavant de l’empresa no li ha resultat gens fàcil, ja que el seu propi pare ja la va tractar de forma diferent, però que poc a poc s’ha anat creant el seu equip directiu i buscant mica en mica el seu lloc i actualment està molt orgullosa del que s’està aconseguint.


Textualment ens ha dit que l’empresa li “omple la vida” i que la Fundació solidària li “omple l’ànima”.Tot seguit, s’ha posat en marxa el HE FOR SHE, que serà una nova secció, on un home important, recomanarà una dona de talent, que posteriorment comentarà l’escriptora Montse Balada.Avui ha sigut Josep Alsina i Rosell, director Gerent de Radio Tv. Vilafranca.


Josep Alsina és periodista i fa més de vint anys que està vinculat als mitjans municipals de ràdio i televisió de Vilafranca, com a director i promotor dels canvis que han derivat en l'actual Penedès TV, la televisió digital del Penedès.

Alsina havia estat ja director de Layret TV, de l'IDAP Rodolf Llorenç i Jordana i fins agafar la direcció de Ràdio TV Vilafranca,  era tècnic municipal de noves tecnologies.

Ràdio Vilafranca és l’emissora pública de l’ajuntament de Vilafranca del Penedès, fundada l’any 1982 amb voluntat d’afavorir la diversitat comunicativa en l’àmbit local. Avui dia, Ràdio Vilafranca emet pel 107.8 de la FM i compta amb 24.000 oients habituals a l’Alt Penedès. També es pot seguir a través del canal 30 de la TDT (540 MHz) a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, així com per Internet, en directe i a la carta.


Penedès TV és l’emissora pública de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, continuació de la televisió local de Vilafranca del Penedès, creada l’any 1990.

Avui Penedès TV emet per una demarcació que inclou les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, a través del canal 30 de la TDT (540 MHz) i és la d’informació penedesenca compta amb 30.000 espectadors habituals que el tenen com un mitjà de referència. Penedès TV també es pot seguir per Internet, en directe i a la carta.


Josep Alsina ens ha recomanat la cantant Billie Holiday.

  
La Montse Balada ha fet la ressenya d’aquesta cantant tant important, amb una vida marcadament dura, però la Montse, nomes ha volgut parlat del seu talent, de la seva lluita desde l’ànima per no deixar-se destruir. Una dona de color, que va viure uns temps molt difícils (Philadelphia, 1915 - Nueva York, 1959) però va ser per mèrits propis, la cantant més definitiva de tota la història del jazz.
La Montse ens ha dit que “quan s’és una artista com ella, tota la seva llavor queda per la resta de tothom”. Es fantàstica !Pel proper programa, tenim la recomanació del Sr. Ferran Trillas Turdiu

Regidor d'Esports, Participació Ciutadana, Salut, Emprenedoria i Universitat de l'Ajuntament del Vendrell.

Apassionat de l'esport i, més concretament, del bàsquet vendrellenc. Membre fundador de l'Associació de Bàsquet del Vendrell l'any 2002 i, actualment, membre de la junta i director esportiu de l'entitat.  


Diplomat en Magisteri i especialitzat en Educació Física, ha treballat en diferents centres educatius, tant públics com concertats, els darrers catorze anys.

Els darrers deu anys ha estat mestre i membre de l'equip directiu (cap d'estudis) de l'escola pública Àngels Garriga del Vendrell.Ens ha recomanat a la Marta Mata i d’ella en parlarem el programa Talent i +  el proper 8 de febrer.

A la foto la Presidenta de "Talent Femení, la Sra. Susana Villagrasa, la periodista Sílvia Delgado, conductora del programa Gamma Extra de RTVVilafranca, la Sra. Queta Domènech, Presidenta de Vallformosa i de la Fundació Vallformosa i l'escriptora Montse Balada.

A l'acabar cada programa "Talent Femení" obsequiarà a les persones participants, amb un detall del "Drac de Vilafranca" realitzat pel Taller Amarè de Vilanova i La Geltrú, a qui agraïm la seva col.laboració.

Aquí podeu escoltar el programa d'avui a la franja entre les 9'00h. i les 10'00h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr