30 de gener del 2017

SUSANA VILLAGRASA DE TALENT FEMENI ENTREVISTA A ARIANA MASSOCO AL PROGRAMA "A COR OBERT" DEL CANAL BLAU DE VILANOVA I LA GELTRÚ



Avui dilluns dia 30 de gener, puntualment a les 10’00h. del matí la presidenta de Talent Femení, la Susana Villagrasa ha reprès les entrevistes al seu programa mensual “A cor obert” del Canal Blau de Vilanova i La Geltrú, espai conduït per Jordi Martí, dins de l’apartat “Tema del dia” i a la sessió d’emprenedoria.


En aquesta ocasió, la Susana ha entrevistat a la Sra. Ariana Massoco, la qual dirigeix , juntament amb el seu marit, el Centre “Quiropràctica Vilanova” de Vilanova i La Geltrú.

L’Ariana es argentina, porta 14 anys a Vilanova i fa 15 anys que treballa en aquesta Técnica. 

Segons ens ha explicat ella mateixa, la quiropràctica es una filosofia de vida dins de la salut per saber com funciona el nostre cos, sobre tot i especialment a través de la columna vertebral de cadascú, a més del sistema nerviós.


Per tant, a través de la quiropràctica, s’intenta prevenir, recuperar o mantenir una bona qualitat de vida a través d'un mètode senzill per cuidar la salut de forma regular.

Es treballa d’una forma natural.

El quiropràctic no nomes pot solucionar un problema de la columna vertebral, sinó que poden ser altres que a vegades no els relacionem.

L’objectiu d’aquesta tècnica és el de promoure la salut quiropràctica, determinar l'estat de salut i educar el pacient i incidir en la seva qualitat de vida perquè pugui funcionar al seu potencial al màxim.
L’Ariadna ens ha donat un missatge molt clar a través de cinc punts importants per la salut.

1.- El sistema nerviós
2.- Alimentació
3.- Descans
4.- Exercici
5.- Ment positiva.

A continuació la Susana li ha proposat unes paraules i n’ha volgut saber la seva reacció:


Divendres

L’Ariana ens ha explicat que els divendres eren els dies més importants a la seva infància perquè anaven relacionats amb els millors moments viscuts amb el seu pare. Ens ha dit que era una persona molt entrañable i s’ha emocionat recordant-lo.




Ens ha explicat que es una ciutat molt bonica on hi va anar a “estudiar el seu somni”




Gustavo Adrián Cerati va ser un músic, cantautor, compositor i productor discogràfic argentí, considerat un dels més influents i reconeguts músics del rock hispanoamericà i una llegenda del rock llatinoamericà. Li ha portat molts records.



T’agrada ballar?

Ens ha dit que el ball es el millor per moure el cos. Cal fer moltes coses per ser feliç i una d’elles es ballar.



Asado argentino

Ens ha explicat que més que un menjar es una cultura de vida, es asseure's a parlar entre amics, com per exemple aquí les calçotades que també m’agraden molt. Es estar-s’hi hores i hores per intentar canviar el món.


L’Emprenedora que ha de tenir per obrir un negoci?

Ha respost que passió, que es energia pura. Creure amb el que fas i fer-ho desde el cor. Nosaltres creiem en el que fem. Vàrem muntar el primer centre Quiropràctic de Vilanova. Hem fet un llarg camí però encara hi ha un llarg recorregut.

Fem xerrades informatives gratuïtes aquests dies:

Horaris: Dilluns a les 20: 00hs. Dimarts a les 14: 00hs.
Aquestes xerrades estan obertes a tot el públic, pots venir amb qui vulguis i comentar els teus dubtes amb el quiropràctic.
Només has de trucar a recepció a 93 814 70 14.

Presència promocional a Vilanova

Ens explica l’Ariana que han apostat pe restar presents a tot el que es fa a Vilanova, com Fires, etc. Ja que es molt productiu i el que més funciona es poder explicar directament a la gent el que fem i aclarar tota mena de dubtes.

L’Ariana es la Directora del Centre que ho gestiona tot, per aixó la Susana li pregunta si aixó li ha suposat dificultats, ser una dona directiva.

L’Ariana ens ha dit que tot es una qüestió d’organitzar-se i que no ha tingut cap problema.


Tot seguit ha rebut un obsequi de mans de la Susana, consistent en un detall del “Drac de Vilanova” patrocinat per Taller Amarè.
 

S’ha tancat el programa amb les cançons del grup de rock and roll Bocanada.


Dades de contacte del Centre


c/. Dr. Fleming,34 local 2 de Vilanova i La Geltrú
Tel. 93 814 70 14
info@quiropracticavilanova.com
 http://www.quiropracticavilanova.com/es


Abans d’acabar la Presidenta de Talent Femení ha explicat un dels actes que ja està programat.



HE FOR SHE

HOMES I DONES PARLEM D’IGUALTAT

16 de febrer de 2017- 19 h


La jornada te per objecte
sensibilitzar i promoure la igualtat a les organitzacions i
forma part de la iniciativa He for She impulsada per Nacions Unides arreu del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr