3 de març del 2017

MANIFEST DE "TALENT FEMENÍ" PER "L'EQUAL PAY DAY" DIA INTERNACIONAL DE LA DIFERÈNCIA SALARIAL

Avui és l'EQUAL PAY DAY, Dia Internacional de la diferència salarial, una diada de reivindicació d'igualtat davant de la desigualtat salarial que existeix entre dones i homes.
Per aquest motiu s'ha fet a la plaça de la Vila de Vilanova i La Geltrú, la lectura del manifest a càrrec de Mònica Martí, caporal de la policia Local, Susana Villagrasa, presidenta de l’Associació Talent Femení, i amb la participació d’alumnes de segon d’ESO de l’Escola El Cim i del Grup de Gospel de l’Escola.


L'Associació Talent Femení vol reivindicar la desigualtat salarial que existeix entre dones i homes, perquè una dona ha de treballar 70 dies més que un home en una mateixa feina per tenir igual salari.
Demanem:


  • Que en polítiques d'igualtat puguem anar disminuint aquesta gran diferència.
  • Conscienciar sobre una realitat social i aconseguir per part de les dones, la necessitat de defensar els seus propis interessos i deixar constància, en positiu que no succeeixi aquesta desigualtat.
  • Volem visibilitzar aquest fet a nivell global ja que no és només un problema d'un país. Aquesta discriminació és una realitat a tots nivells laborals.


Hi han assistit una bona representació de l'Associació Talent Femeni.

Des de l'Associacio Talent Femení donem les gracies a l'implicacio de
l'Ajuntament de Vilanova, a l'Escola El Cim i a tots assistents per voler fer visible aquesta desigualtat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr