11 de març del 2017

TALENT FEMENÍ VIATJA A L'ONU PER REPRESENTAR A LES DONES CATALANES

 Teresa Berbegal, Lídia Rodríguez de Diego i Susana Villagrasa
















 Amb la Excma. Sra. Dolors Montserrat, Ministra de Sanitat, Serveis Socials i d'Igualtat del Govern d'Espanya

Una representació de Talent Femení encapçal.lada per la Presidenta Susana Villagrasa viaja avui cap als EEUU per participar al CSW61 (2017) el Seixanta primer període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona, programat del 13 al 24 de març de 2017 i tindrà lloc a la seu de les Nacions Unides a Nova York.

El període de sessions d'aquest any se celebra en un moment crucial, pel fet que el món laboral està canviant a un ritme ràpid, impulsat per la innovació, la globalització i una major mobilitat de les persones. Simultàniament, es veu afectat de manera negativa pel canvi climàtic, les crisis humanitàries, la creixent informalitat laboral i les desigualtats econòmiques. Per aconseguir economies sostenibles i sanejades, el mercat laboral ha de donar poder a les dones i eliminar les desigualtats persistents que impedeixen a les dones col·locar-se en peu d'igualtat amb els homes.Ja sigui la igualtat de salaris, el treball no remunerat de les dones, l'ocupació decent, l'eliminació de les barreres discriminatòries o la inversió en l'accés de les dones a les economies ecològica i digital, ONU Dones revela les qüestions fonamentals que afecten les dones en el canviant món del treball.

Temes

Tema prioritari:
L'empoderament econòmic de la dona en el canviant món del treball

Tema de revisió:
Desafiaments i èxits en l'aplicació dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni per a les dones i les nenes (conclusions convingudes del 58è període de sessions)

Nova esfera prioritària o tema d'enfocament:
L'empoderament de la dona indígena

P
articipants

Representants dels Estats Membres, entitats de les Nacions Unides i les organitzacions no governamentals (ONG) acreditades per ECOSOC de totes les regions del món assistiran a la sessió.


Molta sort companyes ! 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr