1 de juny del 2017

TALENT FEMENI A LA REUNIÓ PLENÀRIA DEL CONSELL NACIONAL DE LES DONES DE CATALUNYA

La Presidenta de Talent Femení, la Susana villagrasa, ha assistit aquests dies a la reunió plenària del Consell Nacional de les Dones de Catalunya, (CNDC) presidida per la Sra. Teresa M. Pitarch, alhora presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD)

En la reunió, Pitarch va demanat la participació de les entitats interessades en les polítiques d’igualtat per a l’elaboració del contingut inicial del futur Pla Estratègic de les Dones 2017-2020. “Aquest procés de participació”, va destacar la presidenta de l’ICD, “és essencial per poder definir les principals línies estratègiques de l’ICD. Es tracta d’un Pla Estratègic dinàmic i viu que tindrà en compte les propostes territorialitzades de Catalunya”.
Pitarch també va exposar els compromisos i les propostes de futur adquirides a la 61a Sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) de l’ONU, entre les que destaquen l’agermanament entre la ciutat de Nova York i l’ICD per a compartir bones pràctiques en la lluita contra la violència masclista.



Molt interessant la publicació de l’estudi:
realitzat per l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) juntament amb l’Institut Català de les Dones (ICD). 
Podeu consultar l’estudi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

siguenos en facebook siguenos en Twitter sígueme en Instagram sígueme en Flickr